UMPSA lancar pusat kitar semula - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2025)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melancarkan pusat kitar semula sebagai langkah strategik untuk memperkukuh agenda kelestarian dan tanggungjawab sosial.