UMPSA anjur World Sustainable Construction Conference 2025 tekankan inovasi dan nilai kemanusiaan dalam pembinaan mampan - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 17 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meneruskan kecemerlangan dalam bidang kelestarian apabila berjaya menganjurkan World Sustainable Construction Conference2025 (WSCC 2025) anjuran Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA) UMPSA yang berlangsung di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur pada 17 dan 18 Oktober 2025.