UMPSA dilantik Pusat Kecemerlangan Industri Sukan Negara angkat Agenda Memperkasa Teknologi Sukan - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
SHAH ALAM, 17 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dilantik sebagal Pusat Kecemerlangan Industri Sukan Negara.