UMPSA kekal universiti teknikal nombor 1 terbaik negara - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PEKAN, 9 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) kekal universiti teknikal terbaik negara apabila berada di tangga teratas di kedudukan nombor 1 terbaik dalam kalangan Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN) buat empat tahun berturut-turut.