12 pelajar antarabangsa teruja masuk UMPSA, program Mentor Antarabangsa bimbing pelajar baharu - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 Oktober 2025 – Program Mentor Pelajar Antarabangsa, iaitu setiap pelajar baharu dipadankan dengan pelajar tempatan atau pelajar antarabangsa berpengalaman sebagai rakan bimbingan mendapat pujian buat pelajar antarabangsa yang mendaftar baru-baru ini.