UMPSA sambut baik Agenda Pemerkasaan PERHEBAT bagi Ekosistem TVET - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 15 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sebagai rakan strategik Perbadanan Hal Ehwal Bekas Angkatan Tentera (PERHEBAT) menyambut baik pengumuman Pelan Transformasi PERHEBAT 2026 - 2035 yang diluncurkan oleh Menteri Pertahanan, Yang Berhormat Dato' Seri Mohamed Khaled Nordin dalam memperteguh peranan sebagai Pemacu Kelestarian Ekonomi Perwira Negara selaras tanggungjawabnya untuk menjamin kelangsungan kesejahteraan hidup bakal pesara dan veteran tentera.