BeeCrobes hasil penyelidik UMPSA temui potensi madu kelulut sebagai sumber probiotik semula jadi - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 15 Oktober 2025 – Penyelidik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya membangunkan produk suplemen probiotik pertama berasaskan madu kelulut tempatan yang dinamakan BeeCrobes.