UMPSA memperkukuh kecekapan staf melalui program sangkutan di MING CHI University of Technology, Taiwan - Idayu, Mat Ali (UMPSA, 2025)
PEKAN, 22 September 2025 - Dua staf pentadbiran melalui kumpulan pertama peserta mobilti staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) iaitu Pegawai Sains Kanan, Pusat Pengurusan Penyelidikan, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi, Idayu Mat Ali, dan Penolong Pegawai Sains, Makmal Berpusat, Fazlina Ibarhim telah menyertai Program Sangkutan Kerja bagi Peningkatan Kompetensi (Luar Negara) di Ming Chi University of Technology (MCUT), Taiwan bermula 22 hingga 26 September 2025.