Go-Kart tarikan Festival Idea@Pahang dan Hari Mahasiswa UMPSA - Siti Nurfarmy, Ibrahim
GAMBANG, 12 Oktober – Penampilan sulung go-kart elektrik hasil rekaan dan binaan sepenuhnya mahasiswa Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) antara tarikan utama dalam Festival Idea@Pahang dan Hari Mahasiswa UMPSA baru-baru ini.