Hari Terbuka Mahasiswa UMPSA 2025 semarak semangat pelajar lebih kreatif, berdaya saing dan berintegriti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 12 Oktober 2025 - Hari Terbuka Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) 2025 telah berlangsung dengan meriah di Dewan Kompleks Sukan, Kampus Gambang.