UMPSA anjur sesi Townhall semakan dan penambahbaikan kriteria pelantikan serta kenaikan pangkat Profesor Gred Khas C, B dan A - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2025)
PEKAN, 10 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan sesi Townhall bagi membincangkan semakan dan penambahbaikan kriteria pelantikan serta kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Gred Khas C, B dan A.