12 sukarelawan UMPSA perkasa jaringan global di Turkiye terokai pendidikan, budaya dan khidmat komuniti - 'Ein Noor Arisya, Riza Shukri (UMPSA, 2025)
FATIH, ISTANBUL, 4 September 2025 – Seramai 12 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang terdiri daripada staf dan pelajar menyertai Program Kembara Mobiliti Antarabangsa 2025 di Fatih, Istanbul, Turkiye, sebagai usaha memperkasa pengalaman pembelajaran global melalui pendidikan rentas budaya dan khidmat komuniti antarabangsa.