UTP tinjau keunggulan UMPSA dalam amalan terbaik inovasi pengajaran dan pembelajaran - Mohd Shahri, Mohd Akhir (UMPSA, 2025)
PEKAN, 8 Oktober 2025 – Pusat Pembelajaran Fleksibel dan Micro-Credential (FLEXMC), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menerima kunjungan daripada Jabatan Kecemerlangan Pendidikan dalam Pengajaran dan Pembelajaran (EdEx), Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) dalam satu sesi lawatan penanda aras yang UMPSA.