UMPSA terima 8 pelajar baharu dari Kolej Vokasional Kudat, Sabah - anuar, abdul aziz (UMPSA, 2025)
PEKAN, 8 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh peranan sebagai institusi pilihan bagi graduan pendidikan teknikal apabila menerima seramai lapan orang pelajar baharu dari Kolej Vokasional (KV) Kudat, Sabah bagi mengikuti program Ijazah Sarjana Muda bagi sesi kemasukan Oktober 2025.