Festival Idea@Pahang dan Hari Terbuka Mahasiswa UMPSA bakal berlangsung Sabtu dan Ahad ini - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 Oktober 2025 – Orang ramai dan warga kampus dijemput hadir ke Festival Idea@Pahang dan Hari Terbuka Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang akan berlangsung pada 11 dan 12 Oktober ini di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.