UMPSA sedia RM6.2 juta untuk kebajikan pelajar dan insentif kecemerlangan - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
PEKAN, 4 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperuntukkan sebanyak RM6.2 juta untuk kebajikan pelajar termasuk insentif kecemerlangan, insentif pendidikan, program keusahawanan dan mobiliti pelajar pada tahun ini.