Yayasan UMPSA meterai kerjasama dengan Public Islamic Bank Berhad untuk kabajikan pelajar dan keusahawanan - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
PEKAN, 4 Oktober 2025 - Yayasan UMPSA meterai kerjasama dengan Public Islamic Bank Berhad (PIBB) dalam dalam membangunkan bidang berkaitan kebajikan, pembangunan dan keusahawanan mahasiswa UMPSA.