Pensyarah UMPSA menerajui geran LRGS bernilai RM1.4 juta - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
NILAI, 3 Oktober 2025 - Pensyarah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Madya Ts. Dr. Muhammad Aizzat Zakaria daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM) berjaya menerima Skim Geran Penyelidikan Jangka Panjang (LRGS) daripada Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) sebanyak RM 1.4 juta.