UMPSA tampil 6 wakil di peringkat akhir Anugerah Tokoh Siswa Negara 2025 - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 1 Oktober 2025 – Seramai enam wakil Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya mara ke peringkat akhir Anugerah Tokoh Siswa Negara (ATSN) 2025 yang dianjurkan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT).