2 orang Profesor UMPSA terima surat kenaikan pangkat - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2025)
PEKAN, 1 Oktober 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan sesi rasmi penyerahan surat kenaikan pangkat kepada dua orang Pensyarah yang telah memenuhi syarat dan diluluskan untuk naik ke jawatan Profesor Gred Khas C, VK7, berkuat kuasa mulai 25 Ogos 2025.