UMPSA terima 2,313 pelajar baharu, warnai Sesi Akademik 2025/2026 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PEKAN, 27 September 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima seramai 2,313 pelajar baharu yang mula mendaftar hari ini bagi Semester I Sesi Akademik 2025/2026 di kedua-dua kampus di Pekan dan juga Gambang.