STAF PBM MERIAHKAN PERARAKAN MERDEKA 2025 BERSAMA WARGA UMPSA - Jamilah Bebe Mohamad, Mohamad (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 31 Ogos 2025 – Empat orang staf Pusat Bahasa Moden (PBM) telah menyertai Perarakan Bulan Kemerdekaan yang berlangsung penuh meriah di Padang Majlis Perbandaran Kuantan 1 (MPK1) dan Dataran Bandar Pekan Pahang. Mereka ialah Puan Hamizah Zahari, Puan Noraishah Nurul Fatwa Mohd Razali dan Cik Jamilah Bebe Mohamad, dan serta turut disertai oleh staf baharu PBM, Cik Leong Hui Theng dalam kontinjen UMPSA.