UMPSA terus cemerlang dalam Penilaian Audit Pemantauan Sistem Pengurusan Kualiti (QMS) MS ISO 9001:2015 oleh SIRIM QAS International - Hazlina, Faizal (UMPSA, 2025)
PEKAN, 26 September 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah selesai menjalani Audit Pemantauan MS ISO 9001:2015 oleh SIRIM QAS International baru-baru ini.