Lawatan UMPSA ke USU buka ruang kolaborasi baharu FlexMC - Mohd Shahri, Mohd Akhir (UMPSA, 2025)
MEDAN, 19 September 2025 - Pusat Pembelajaran Fleksibel dan Micro-Credential (FLEXMC), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh jaringan antarabangsa melalui sesi lawatan akademik ke Fakultas Ilmu Komputer dan Teknologi Informasi, Universitas Sumatera Utara (USU) Medan, Indonesia baru-baru ini.