UMPSA jayakan Program Khidmat Masyarakat Antarabangsa melalui AR dan VR di Tadika Islam Mutiara Amaliyah Medan - Mohd Shahri, Mohd Akhir (UMPSA, 2025)
MEDAN, 18 September 2025 – Pusat Pembelajaran Fleksibel & Micro-Credentials (FLEXMC), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya melaksanakan program Khidmat Masyarakat Peringkat Antarabangsa bersama 33 orang pelajar Tadika Islam Mutiara Amaliyah di Medan, Indonesia.