Pastikan A+, pesan Sultan Pahang kepada calon SPM 2025 - zazrina, zainuddin (Malaysia Gazzette, 2025)
KUANTAN – Sultan Pahang, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah mendoakan semua bakal calon yang bakal menduduki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2025 memperoleh keputusan paling cemerlang.