Jelajah Prihatin UMPSA cakna keperluan pelajar yang bakal mendaftar - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 18 September 2025– Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyantuni pelajar baharu yang berkeperluan sebagai inisiatif dan memudah cara urusan pendaftaran mereka pada 27 September depan.