UMPSA cipta sejarah universiti pertama di Malaysia terima pengiktirafan Eco-Campus Green Flag - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 18 September 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) diumum sebagai institusi pendidikan tinggi (IPT) pertama di Malaysia menerima pengiktirafan antarabangsa Eco-Campus Green Flag pada Persidangan Antarabangsa Eco-Campus (ECIC) 2025 yang berlangsung di Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Kuala Lumpur.