118 Pegawai Muda PALAPES UMPSA ditauliah dalam Istiadat Pentauliahan PALAPES Kali Ke-43 Tahun 2025 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
SERDANG, 13 September 2025 - Seramai 118 orang Pegawai Muda PALAPES dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) ditauliahkan semasa Majlis Istiadat Perbarisan Pentauliahan Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Darat, Laut dan Udara Kali Ke-43 Tahun 2025 yang berlangsung di Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang.