Majlis Penutup Sambutan Hari Kebangsaan Ke-68 dan Hari Malaysia 2025 peringkat UMPSA meriah - Mohd Izzat, Shafie @ Mohd Alias; Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PEKAN, 17 September 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini mengadakan Majlis Penutup Sambutan Hari Kebangsaan Ke-68 dan Hari Malaysia 2025 peringkat universiti bertempat di Dewan Bankuet, UMPSA Pekan.