Perpustakaan UMPSA jadi destinasi persinggahan pertama Konvoi Kembara Merdeka PPAP 2025 - Affida, Abu Bakar (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 11 September 2025 - Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kampus Gambang menjadi destinasi persinggahan pertama Konvoi Kembara Merdeka anjuran Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang (PPAP) baru-baru ini.