Sistem Pengurusan Aduan Awam (SISPAA) memperkukuh pengendalian maklum balas universiti - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
PEKAN, 11 September 2025 - Seramai 40 orang pegawai aduan dan penyelaras jaminan kualiti menghadiri Bengkel Pengukuhan dan Pengendalian Sistem Pengurusan Aduan Awam selama dua hari bermula 10 dan 11 September 2025 bertempat di Dewan Bankuet, Canseleri Tun Abdul Razak Pekan.