KDPB Sultan Pahang, KDPM Tengku Mahkota Pahang lancar Program Road Tour Skor A+ SPM Pahang dan Tuisyen Komuniti YASA-UMPSA 2025 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 6 September 2025 - Kebawah Duli Paduka Baginda Sultan Pahang, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Al-Marhum Sultan Haji Ahmad Shah berkenan berangkat mencemar duli menyempurnakan Majlis Perasmian Program Road Tour Skor A+ SPM Pahang dan Program Tuisyen Komuniti YASA-UMPSA 2025 yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kampus Gambang hari ini.