Persidangan Antarabangsa i-Conscience 2025 UMPSA kupas hubungan teknologi, nilai kemanusiaan dan peradaban - Naqiah, Puaad
KUANTAN, 9 September 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan International Conference on Human Sciences and Civilisations (i-Conscience 2025) pada 9 hingga 10 September 2025 bertempat di Hotel Grand Darul Makmur, Kuantan serta secara dalam talian.