Warga UMPSA berarak sambil berselawat rai Sambutan Maulidur Rasul peringkat universiti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PEKAN, 9 September 2025 - Warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berarak menuju ke Masjid Al-Jazari dengan alunan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW sempena Sambutan Maulidul Rasul bagi tujuan memperingati keputeraan Nabi Muhammad SAW.