UMPSA raih kejayaan cemerlang di DICE 3.0, catat rekod The Malaysia Book of Records - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
JOHOR BAHRU, 3 September 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sekali lagi diangkat di peringkat antarabangsa apabila dua pasukan daripada Fakulti Komputeran meraih kejayaan cemerlang dalam Program Digital Innovation Creativepreneur 3.0 (DICE 3.0) yang berlangsung di Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru.