Kibaran Merdeka - Rosnani, Ismail (UMPSA, 2025)
Bulan Ogos sudah tiba Jalur gemilang kelihatan di mana-mana Meriah berkibar di kediaman, pejabat malah sekolah Gagah berani, suci murni dan setia kawan menjadi tanda