Pelajar antarabangsa UMPSA semarakkan Bulan Kemerdekaan Malaysia dengan alunan puisi - Jamilah Bebe, Mohamad; Nor Suhardiliana, Sahar (UMPSA, 2025)
PEKAN, 28 Ogos 2025 – Seramai empat orang pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dari Yaman turut serta dalam mendeklamasikan puisi di program Alun Puisi 8 Jam anjuran UMPSA dengan kerjasama Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP), Wilayah Tengah.