SciTech4U STEM Camp MOSTI 2025 semarakkan minat Sains dan Teknologi pelajar sekolah menengah - Asrul, Adam (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 24 Ogos 2025 – Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menjadi tuan rumah kepada Program SciTech4U STEM Camp MOSTI 2025 yang berlangsung pada 23 hingga 24 Ogos 2025.