UMPSA memeriahkan Moh LaWeh PAHANGfm bersempena dengan Sambutan Ambang Merdeka 2025 - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
PULAU TIOMAN 30 Ogos 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memeriahkan program Moh LaWeh PAHANGfm anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dengan kerjasama Lembaga Pembangunan Tioman bersempena dengan Sambutan Malam Ambang Merdeka yang diadakan di Dataran Tioman, Pulau Tioman.