UMPSA anjur Bengkel Practical Writing Approaches perkasa penyelidikan dan penulisan akademik melalui aplikasi AI Generative - Amy Zulaikha, Mohd Ali; Ezihaslinda, Ngah; Mardhiyyah, Zamani (UMPSA, 2025)
PEKAN, 26 Ogos 2025 - Kemajuan pesat AI generatif telah membawa perubahan besar dalam dunia akademik, memberi peluang baharu kepada penulis, penyelidik dan pendidik.