UMPSA lancar Pusat Kitar Semula memperkukuh Agenda Kelestarian - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
PEKAN, 26 Ogos 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah merasmikan Pusat Kitar Semula sebagai langkah strategik untuk memperkukuh Agenda Kelestarian dan tanggungjawab social.