Merdekakah Aku, Engkau dan Kita? - Mohd Shafeirul Zaman, Abd Majid (UMPSA, 2025)
Merdekakah aku, Engkau dan Kita? Bila melihat kejayaan orang lain Nafsu cemburu datang memburu Penyebab kemajuan tidak bertemu