2 pelajar UMPSA sertai International Summer School 2025 di Manchester Metropolitan University - Nur Zahidah Syamimi, Mohd Rasid (UMPSA, 2025)
MANCHESTER, UNITED KINGDOM, 4 Ogos 2025 – Dua orang pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Aniq Zamzamy Sibron dan pelajar Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Fatimah Syazwina Maslan telah menyertai International Summer School 2025 anjuran Faculty of Science and Engineering, Manchester Metropolitan University (MMU), United Kingdom.