UMPSA lancar tiga pusat pendidikan inovatif penting - Nik Amirulmumin, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2025)
PEKAN - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengukuhkan reputasi sebagai peneraju pendidikan teknikal dan inovasi digital apabila melancarkan tiga pusat penting yang menjadi pemacu transformasi pendidikan tinggi negara pada Rabu.