UMPSA terpilih sebagai finalis Anugerah Khas YB Menteri Pendidikan Tinggi (AKRI) 2025 - Naqiah, Puaad; Mohamad Reeduan, Mustapha (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 22 Ogos 2025 - Inovasi pengajaran Kalkulator Celik Kos (KCK) yang dibangunkan oleh Dr. Mohamad Reeduan Mustapha bersama ahli kumpulan, Dr. Norwazli Abdul Wahab dan Dr. Rusnifaezah Musa, pensyarah Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Universiti Malaysoa Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah terpilih sebagai Finalis Anugerah Khas YB Menteri Pendidikan Tinggi: Reka Bentuk Kurikulum dan Penyampaian Inovatif (AKRI) 2025.