UMPSA tuan rumah Mesyuarat JKTNCRA Ke-81 dan Majlis Penyerahan Dana MIEMF - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 18 Ogos 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus mengukuhkan peranannya sebagai institusi pengajian tinggi (IPT) terkemuka apabila diberi penghormatan menjadi tuan rumah bagi Mesyuarat Jawatankuasa Timbalan-timbalan Naib Canselor/Rektor (Akademik dan Antarabangsa) (JKTNCRA) Universiti Awam (UA) Kali Ke-81 (Bil.03/2025) yang berlangsung secara hibrid di Dewan Senat, Canseleri Tun Abdul Razak, UMPSA Pekan.