UMPSA meterai memorandum persefahaman dengan COHU Malaysia memperkukuh kolaborasi industri-akademia - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
AYER KEROH, MELAKA, 18 Ogos 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh jaringan kerjasama strategik apabila hari ini berlangsungnya majlis menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama COHU Malaysia Sdn. Bhd. bertempat di Ayer Keroh, Melaka.