Bilik 24 Jam Perpustakaan UMPSA magnet komuniti kampus - Mohd Azfarshah, Azizan; Wan Rosnur Irma, Wan Mohamad; Rosfadilla, Mohamad Zainun; Wan Nurulhuda, Wan Zakaria (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Ogos 2025 – Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kampus Gambang kini menyediakan kemudahan baharu iaitu Bilik 24 Jam yang mampu menampung sehingga 200 orang pengguna dalam satu masa berbanding hanya 50 orang sebelum ini.