20 pensyarah UMPSA sertai Latihan Pensijilan ESG kukuhkan Agenda Kelestarian Universiti - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 14 Ogos 2025 – Seramai 20 pensyarah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Program Latihan Pensijilan Level 1 - Empowered for ESG Professional bertempat di Dewan Bankuet, UMPSA Kampus Gambang.